Microsoft възнамерява да използва машинно обучение и изкуствен интелект за

...
Microsoft възнамерява да използва машинно обучение и изкуствен интелект за
Коментари Харесай

Microsoft ще използва машинно обучение за борба с раковите заболявания

Microsoft има намерение да употребява машинно образование и изкуствен интелект за развиване на медицината и опазването на здравето и в този момент доста уголемява своите старания в проучването на рака.
Основаната концепция на софтуерния колос е потреблението към злокачествените кафези същите способи за битка, както и към грешките в компютърните стратегии.

Стартиралата тази година самодейност Healthcare NExT на Microsoft сплотява в едно цяло ИИ и медицинските проучвания, за създаване на по-ефикасни способи на лечение и предпазване на здравето. Корпорацията смята, че иновационните технологии ще играят решаваща роля в реформирането на системата за опазване на здравето.

“Това е съществено предизвикателство, само че ние го приехме” – сподели Питър Ли, вицепрезидент на изследователския отдел на NExT. “Ние имаме вяра, че технологиите, в частност облачните технологии и ИИ – ще играят основна роля в трансформацията на здравеопазването“.

Към сегашен ден Microsoft се концентрира най-вече върху проучването на раковите заболявания и битката с тях. Корпорацията организира онкологичните проучвания на територията на английския Кеймбридж. Сега се тества компютърна система, съществуваща в човешкото тяло, която постоянно ще може да почиства организма от провалите на раковите кафези.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР