Microsoft въведе някои промени в политиката за обновяване на Windows

...
Microsoft въведе някои промени в политиката за обновяване на Windows
Коментари Харесай

Office 2019 излиза тази година и ще работи само с Windows 10

Microsoft вкара някои промени в политиката за възобновяване на Windows 10 и Office 365 и по едно и също време с това заяви някои детайлности за новия Office 2019.
Новият Office 2019 е плануван да излезе през втората половина на тази година и ще съдържа всички промени, в този момент налични за потребителите на Office 365.

По-интересен е фактът, че Office 2019 ще работи единствено на компютри с операционната система Windows 10 . И още, даже не на всички версии на Windows 10 ще може да се подкара новия офис. Ще се поддържат единствено настоящите версии на Windows 10, Windows 10 Enterprise LTSC 2018 и идната редакция на Windows Server. Или с други думи, новата политика на обслужване от Office 365 ProPlus ще се ползва и към Office 2019.

Клиентските приложения ще се оферират единствено във тип на Click-to-Run инсталатори. Това значи, че няма да има опция да се изтегли целия офис пакет със всичките приложения. Те ще се изтеглят от интернет след стартирането на инсталатора. Сървърните приложения ще имат MSI инсталационни файлове.

Новият пакет съдържа приложенията Word, Excel, PowerPoint, Outlook и Skype for Business. Няма Access, Publisher и OneNote.

Office 2019 ще се поддържа 5 години вместо общоприетите 10. След приключването на тази съществена поддръжка ще има още 2 години разширена поддръжка, която завършва на 14 октомври 2025 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР