Microsoft съобщи, че е взел решение да блокира инсталирането на

...
Microsoft съобщи, че е взел решение да блокира инсталирането на
Коментари Харесай

Microsoft блокира инсталирането на Windows 10 1803 върху SSD на Toshiba

Microsoft заяви, че е взел решение да блокира инсталирането на Оценка за съвместимост Windows 10 1803 на компютри, в които се употребяват флаш дискове на Toshiba.
Това са флаш дисковете Toshiba XG4, XG5 и BG3 . Изглежда че тези SSD не са взели участие в създаването на операционната система и не са тествани в новата версия на Windows. Сега Microsoft със съдействието на Toshiba търси странния бъг. Microsoft е разпознал всички компютри с тези флаш дискове и блокира инсталирането на Windows 10 1803 . Това ще продължи, до момента в който грешката не бъде отстранена.

Софтуерният колос публично заяви, че при компютрите със SSD модели Toshiba XG4, Toshiba XG5 и Toshiba BG3, след инсталирането на огромното пролетно възобновяване на Windows 10, мощно понижава времето на самостоятелна работа . Съответният пач се чака да стане подготвен при започване на месец юни.

В края на предходната седмица Microsoft удостовери несъвместимостта на флаш дисковете Intel SSD Pro 6000p/600p с новата версия на Windows 10. При опит за инсталиране на April 2018 Update системата се срутва и след рестарт се забива в UEFI. Лошото е, че някой от Surface устройства са оборудвани точно с тези SSD. Тоест, притежателите на фирмените компютри на Microsoft известно време няма да могат да конфигурират най-новата версия на Windows 10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР