Microsoft обяви в своя официален блог, че програмистите вече могат

...
Microsoft обяви в своя официален блог, че програмистите вече могат
Коментари Харесай

Windows Dev Center вече поддържа ARM приложения за Windows 10

Microsoft разгласи в своя формален блог, че програмистите към този момент могат да качват свои ARM приложения за десктоп компютри, работещи под ръководството на операционната система Windows 10 за ARM процесори.
Софтуерният колос подсети, че неотдавна е дадена опция за издание и на приложения особено за Surface Hub, работещ с Windows 10 Team.



Microsoft акцентира в своя блог, че основната смяна във Windows Dev Center е опцията за издание и разпространение на ARM пакети за инсталиране на ARM приложения и за компютрите с Windows 10 за ARM процесори . Това са неотдавна излезлите устройства на фирмите HP, ASUS и Lenovo с процесор Qualcomm Snapdragon 835. Новите ARM компютри могат да започват всички обичайни х86 приложения посредством емулация, само че излизането на стратегии, особено написани за ARM архитектурата ще избегне намаляването на продуктивността от емулацията. Това са същите приложения с познатия Windows интерфейс, само че които се конфигурират посредством ARM пакети. Това ще окажа доста положително въздействие на продуктивността и времето на самостоятелна работа.

Да си напомним, че началото на продажбите на първите компютри с Windows 10 за ARM процесори е оповестено за тази пролет.

Засега единствено три производителя се взеха решение да произведат сходни компютри и всички чакат тестванията на устройствата, с цел да преценяват дали те ще имат пазарен триумф.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР