Microsoft обяви в началото на тази седмица, че са сключили

...
Microsoft обяви в началото на тази седмица, че са сключили
Коментари Харесай

BlackBerry ще защитава мобилните версии на Office 365

Microsoft разгласи при започване на тази седмица, че са сключили договорка с BlackBerry за потреблението на защитния програмен продукт и принадлежности, създадени от компанията за облачните оферти и офери за работливост на Microsoft. Целта е обезпечаването на спомагателен пласт отбрана към бизнесите от нормалната, която се предлага на елементарните консуматори на софтуера им.

Въпросната самодейност, наречена BlackBerry Enterprise Bridge, ще е ориентирана към общите клиенти на двете компании, в което число влизат огромни банки, юридически компании и адвокатски фирми, държавни организации и здравни организации. Те ще могат да се възползват от предпазени мобилни апликационни контейнери с името BlackBerry Dynamics. „Научихме, че напите общи клиенти се нуждаят от хиперсигурен метод за потреблението на мобилните приложения на Office 365“, показа при анонса за старта на съдействието Карл Вийзе, президент „Глобални продажби“ към BlackBerry. Канадската компания е известна с доставяните от тях мобилни телефони, славещи се със своята защитеност. Компанията обаче не съумя да се включи в смарт телефон ерата и беше очевидец на залеза на мобилния си бизнес. Тя въпреки всичко съумя да си стъпи на краката още веднъж, откакто преструктурира интервенциите с предлагането на бизнес програмен продукт с високо равнище на сигурност.

Настоящият анонс съставлява продължение на съдействието на двете компании в последните няколко години. През 2016, BlackBerry оповестиха, че ще придвижи някои от услугите, които предлага в облака на Microsoft, Azure. Заедно с сегашния анонс, компанията разгласи, че цялостният набор от защитни услуги, които предлага с пакета си Secure се мести в Azure.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР