Microsoft обнови списъка с обновяванията на операционната система Windows 10

...
Microsoft обнови списъка с обновяванията на операционната система Windows 10
Коментари Харесай

Microsoft автоматично ще инсталира Update Assistant на компютрите със стари версии на Windows 10

Microsoft обнови листата с обновяванията на операционната система Windows 10 и разгласява информация за ъпдейта KB 4023814. Там се споделя, че потребителите на компютри с по-стари версии на Windows 10, ще стартират да получават уведомления, че е належащо да се обновят до по-нова версия.

Ако компютърът работи под ръководството на Windows 10 версии 1507, 1511, 1607, 1703 или 1709, то Update Assistant наложително и автоматизирано ще бъде конфигуриран . След това ще излезе известието, че е нужен ъпдейт до по-нова версия на Windows 10.

Всички указани нагоре версии на Windows, без по-новата 1709, към този момент не се поддържат от Microsoft и потребителите повече не не престават да получават обновявания по сигурността за тях. Windows 10 Fall Creators Update 1709 към момента се поддържа, само че Microsoft акцентира, че тя също би трябвало да бъде актуализирана, с цел да може потребителят да бъде както би трябвало предпазен от вируси и малуер. Принудителното инсталиране на Update Assistant ще обнови компютрите до новия огромен ъпдейт October 2018 Update. Помощникът ще изтегли най-новата версия на обновяването, без значение какво е направено ръчно.

Ако има консуматори, които не желаят Microsoft да взема решение вместо тях, Update Assistant елементарно може да бъде деинсталиран. Стартирайте командния ред с администраторски права и въведете командата:
C:Windows10UpgradeWindows10UpgraderApp.exe /ForceUninstall
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР