Microsoft най-накрая започна работа над новия външен вид на десктоп

...
Microsoft най-накрая започна работа над новия външен вид на десктоп
Коментари Харесай

Microsoft работи над редизайна на десктоп версията на Outlook

Microsoft най-сетне стартира работа над новия външен тип на десктоп приложението Outlook. Outlook 2017 е мощен клиент за Windows и Mac, само че потребителския интерфейс на приложението е много замайващ на двете операционни системи. Приложението няма да има никаква аналогия със актуалните мобилни приложения на Outlook за Android и iOS. Той също няма да разполага със актуален потребителски интерфейс, който подхожда за Outlook.com.

Миналия месец на Ignite 2017, Microsoft умерено сподели, че компанията работи върху десктоп версията на Outlook. Microsoft сподели нова фотография на обновения потребителски интерфейс за Outlook въз основата на Windows, който можете да видите нагоре. Има нов дизайн на лентата, която към този момент е изцяло приспособима, а също цялостния дизайн на приложението наподобява доста по-чист и доста по-красив, в сравнение с Outlook 2017.

Новият дизайн също по този начин прави потребителския интерфейс на приложението сходен на всички ваши устройства, изключително новата странична лента, която беше показана в мобилните приложения на Outlook преди няколко месеца.



Microsoft също по този начин работи върху актуализацията и на Outlook за Mac. Дизайнът в действителност е сходен на многото други клиенти за е-поща, налични за Mac.

Microsoft не е споделяла детайлности към идния редизайн на Outlook, и не е ясно по кое време компанията възнамерява да пусне новия дизайн. Може би, новият Outlook ще бъде част от Office 2019, който ще бъде пуснат през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР