Microsoft е вградил ИИ в Windows 10. Сега с обновяването

...
Microsoft е вградил ИИ в Windows 10. Сега с обновяването
Коментари Харесай

Microsoft е вградил изкуствен интелект в операционната система Windows 10

Microsoft е вградил ИИ в Windows 10. Сега с обновяването на операционната система ще се занимава невронна мрежа.
Софтуерният колос към този момент е тествал изкуствения разсъдък по време на предходното възобновяване. В корпоративния блог се споделя, че по-късно, броят консуматори, обърнали се за помощ към техническата поддръжка, е намалял два пъти . Освен това, през месец април тази година, обновяването на Windows 10 е било изтеглено над два пъти по-бързо от 250 милиона компютърни устройства.

Изкуственият разсъдък проучва работата на операционната система, след което взема решение, дали обновяването би трябвало да се започва незабавно след излизането или е по-добре малко да се изчака. В блога се отбелязва, че някои компютри имат редица проблеми, които могат да попречат за пълноценното инсталиране на обновяването за операционната система Windows 10. Изкуственият разсъдък ще може да записва и да се оправя с тези неточности.

В началото на месец юни Microsoft дружно с CWRU сътвори напълно нов способ за потреблението на квантови логаритми за повишение точността на диагностиката на онкологичните болести. Технологията употребява изкуствен интелект, електронния облак Microsoft Azure и шлемът за смесена действителност Microsoft HoloLens. Може да се окаже, че точно Microsoft ще сътвори изкуствения разсъдък от последващо потомство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР