Microsoft добави функцията Paste Text Only (Вмъкване само на текст)

...
Microsoft добави функцията Paste Text Only (Вмъкване само на текст)
Коментари Харесай

Microsoft Word вече може да вмъква текст без форматиране с проста клавишна комбинация

Microsoft добави функционалността Paste Text Only (Вмъкване единствено на текст) в Word, която липсваше на доста консуматори на текстообработващи стратегии. Сега бързата клавишна композиция разрешава на потребителите да вмъкват неформатиран текст в документ - функционалност, която стартира да се появява при някои бета консуматори на офис пакета за PC и Mac.

Нововъведенията бяха оповестени от Дженифър Джентълмен, старши програмен управител в Microsoft. Функцията Paste Text Only (Вмъкване единствено на текст) към този момент няма да ви кара да прибягвате до многоетапни способи при работа с текстови блокове. Комбинацията от Ctrl + Shift + V (PC) или Cmd + Shift + V (Mac) ще улеснява най-вече работата.
-->
Microsoft се пробва да обезпечи сходна функционалност в цялата екосистема на Windows и със своя програмен продукт PowerToys, който има редица други функционалности. Някои консуматори обаче се оплакват, че той може да наруши работата на системата като цяло, " прекъсвайки " функционалността за прекопирване и слагане в някои случаи.

Потребителите на Mac могат да употребяват приложение като Pure Paste, което по дифолт реагира на командата Command + V, като вмъква неформатиран текст. В този случай, в противен случай, вмъкването с истинската маркировка би изисквало в допълнение деяние.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР