Миа Сантова се завръща в телевизията, която преди 11 годни

...
Миа Сантова се завръща в телевизията, която преди 11 годни
Коментари Харесай

Леш! Лора Крумова Разбра Току-Що, Щеше Да Смачка Телефона! Аут Е, На Нейното Място Сяда Обичаната Българска Водеща

Миа Сантова се завръща в малкия екран, която преди 11 годни напусна. Новинарката бе емблематично лице на Нова тв. Според слуховете тя ще замести сгромолясалата се с гръм и тропот Лора Крумова. Ще седне в нейния стол и ще прави собствен публицистичен план в следобедните часове на последния ден на седмицата.

Още от месец обратно най-гледаната телевизия у нас разгласи, че Сантова ще се върне на работа. По публична информация журналистката трябваше да води новините в 16 часа. Но май ще се окаже, че ролята й ще е по-значителна, предават от blitz.bg.

Колегите на Миа считат, че тя е по-подходяща за тежко и авторитетно предаване. Отколкото за елементарен представител на новините. И защото Нова тв остана без публицистично шоу в неделя поради свалянето на „ Комбина ” се приказва, че Сантова ще се изправи против конкурентното предаване на Светослав Иванов по бТВ „ 120 минути ”.

Запознати разкриват, че остарялата нова водеща повече от месец се занимава с новия план. Те подозират, че в случай че Миа ще води единствено новинарска емисия всеки ден нямаше да има толкоз подготовки и подготовки. Това е особено единствено за ново шоу. Явно, че шефовете на медията готвят конкурентен удар на другите малките екрани.

Не излиза наяве обаче по кое време ще започва плана на Сантова. Говори се, че това ще се случи при започване на ноември. Но още се обмисляло дали да не изчакат с цел да се приготви екипа по-добре и да има повече време за реклама на плана.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР