Мейми Ван Дорен, родена като Джоан Лусил Оландер, се появява

...
Мейми Ван Дорен, родена като Джоан Лусил Оландер, се появява
Коментари Харесай

Как изглежда днес най-старата красавица на Холивуд - познайте на колко години е

Мейми Ван Дорен, родена като Джоан Лусил Оландер, се появява на бял свят в дребното градче Роуена, Южна Дакота, през 1931 година Във вените ѝ тече шведска, немска и британска кръв.

Ван Дорен стартира кариерата си като помощник в спектакъл Пантагес в Холивуд. Следва първата ѝ изява като водеща в малкия екран. Зашеметяващата русокоска има ослепителна осанка и скоро след като става известна, към този момент всички са влюбени в нея. 
                             

 

През 1949 година, откакто става победителка в състезанието за хубост Мис Палм Спринг, тя е видяна от известния продуцент Хауърд Хюз, който ѝ предлага да се снима в негов филм.

Дебютната роля на Мейми е във кино лентата " Реактивен водач " от 1949 година, в който тя се появява единствено за миг с една-единствена фраза: " Вижте! ". Но даже и това е задоволително, с цел да накара хиляди фенове да се влюбят в нея. 
                             

 

През 1951 година Ван Дорен театралничи за известния сексуален художник Алберт Варгес, а през юли нейна фотография краси корицата на списание Esquire.

Минават години, известността на звездата нараства от ден на ден, само че външният ѝ тип остава на практика неизменен. 
                             

                             

 

С всяка минала година Ван Дорен като че ли става все по-красива. При това без намесата на каквито и да било пластични интервенции. 

Днес Мейми е на 92 години, само че е мъчно да се повярва в това. На фотосите виждаме не прегърбена баба, а елегантна жена в мини и токчета.



Ван Дорен се пробва да подчертае главното си преимущество - превъзходен бюст - с надълбоко деколте и тесни тоалети. Разбира се, Мейми не изоставя обичания си грим от времето на своята младост - удължени мигли, очна линия в жанр стрела и червени устни.

Феновете са във екстаз от Ван Дорен освен, че съумява да наподобява толкоз изумително добре на тази възраст, само че и от обстоятелството, че тази невероятна дама намира сили да се появява и свети в общественото пространство с незалязващото си обаяние и млад дух.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР