Метапространството е следващата еволюционна стъпка в историята на Disney(снимка: Disney) Disney

...
Коментари Харесай

Disney поема курс към метапространството


Метапространството е идната еволюционна стъпка в историята на Disney
(снимка: Disney)

Disney назначи нов изпълнителен шеф със задача да ръководи тактиката на развлекателния колос за развиване в метапространството. Майк Уайт е в компанията повече от 10 години и в този момент ще управлява екип, който включва група от висши мениджъри на Disney.

В писмо до чиновниците, на което се базира, основният изпълнителен шеф Боб Чапек споделя, че метапространството е „ идната огромна граница в разказването на истории ”, която би трябвало да бъде проучена. Той разказва метапространството като „ идеално място за гонене на нашите стратегически стълбове на предимство в разказването на истории, нововъведенията и фокусирането на аудиторията ”.
още по темата
Уайт ще стане старши вицепрезидент на Disney за „ описване на истории от последващо потомство и потребителски прекарвания ”. В тази новосъздадена роля той ще разпределя запаси, ще изследва вероятни партньорства и ще предизвиква шерването на познания за, разясняват от компанията.

Технологични колоси като Meta и Microsoft наливат милиарди долари в развиването на технологиите за метапространство. Това беше и повода. Междувременно Microsoft съобщи, че към този момент прибавя 3D виртуални аватари и среди към своята чат-система Teams, като част от стъпките за.

Disney, от своя страна, вижда тази нова наклонност като идната еволюционна стъпка в съвсем 100-годишната си традиция на описване на истории. „ Днес имаме опция да свържем тези пространства и да създадем напълно нова парадигма за това по какъв начин публиката претърпява [контакта със съдържание] и се ангажира с нашите истории ”, споделя Чапек в писмото си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР