Meta започна да тества платена опция за потвърждение за американските

...
Meta започна да тества платена опция за потвърждение за американските
Коментари Харесай

Meta въвежда опция за платена проверка за потребители на Facebook и Instagram в САЩ

Meta стартира да тества платена алтернатива за удостоверение за американските консуматори на двете обществени мрежи - Фейсбук и Instagram, заяви изпълнителният шеф Марк Зукърбърг в Instagram. Компанията възнамерява последователно да пусне платената алтернатива за повече консуматори в Съединени американски щати през идващите няколко седмици.

Тестван за първи път през февруари в Австралия и Нова Зеландия, Meta Verified стартира от $11,99 на месец в мрежата или $14,99 на месец за мобилни устройства. В допълнение към потвърждението, опцията предлага преимущества като спомагателна отбрана от сметки с реплика и пряк достъп до поддръжка на клиенти.
-->
За да избегнат подправени сметки, клиентите, които желаят да получат синята значка, ще би трябвало да дават  документ за идентичност, който подхожда на името и фотографията на техния профил. Потребителите също би трябвало да са над 18 години, с цел да дават отговор на изискванията за новата услуга.

Meta се причислява към други платформи, като Discord, Reddit и YouTube, които имат свои лични модели, основани на абонамент. Twitter пусна още веднъж личната си абонаментна услуга за удостоверение, Twitter Blue, през декември, откакто появяването на подправени „ тествани “ сметки го принуди да отдръпна функционалността. Twitter Blue коства 11 $ на месец за клиенти на iOS и Android, част от опита на притежателя Илон Мъск да усили бизнеса си с абонаменти, откакто купи платформата за 44 милиарда $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР