Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните

...
Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните
Коментари Харесай

Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните акаунти в Instagram и Facebook

Meta тества нов метод за прибавяне и превключване сред обособените сметки в Instagram и Фейсбук, като интегрира своя Център за сметки в приложенията. Функциите би трябвало да улеснят нещата за всеки, който непрекъснато прескача сред разнообразни сметки в двете приложения или хора, които имат доста профили в Instagram, с цел да разделят своята онлайн марка, персонален живот и бизнес.

Новият комутатор на сметки за Фейсбук и Instagram ще ви покаже всички сметки и профили, които сте добавили към Центъра за сметки. Въпреки че Instagram ви разрешава да превключвате сред разнообразни профили от години, новата система ви разрешава да добавяте Фейсбук сметки към микса, което улеснява прекосяването към Фейсбук, в случай че би трябвало да извършите нещо в това приложение. Той също по този начин ще ви покаже някои детайлности по отношение на известията за всеки акаунт — в случай че преглеждате персоналния си акаунт, превключвателят ще ви покаже дали има мнения или други вести, които да ревизирате в другите си сметки.
-->
Според обявата в блога на компанията, новият комутатор се тества по целия свят за хора, употребяващи iPhone, телефони с Android и даже уеб версията на Instagram. Говорителят на Meta Емил Васкес сподели, че компанията няма да показа съответни цифри за това какъв брой хора имат достъп до актуализацията, само че сподели, че „ тя ще продължи да се уголемява в наличността през идващите месеци “.

В iOS и Android Meta споделя, че също тества нов поток за основаване на сметки и профили, което ще улесни основаването на нови сметки и профили и започването на потребление на Instagram, в случай че към този момент употребявате Фейсбук (или обратното).

От известно време Meta работи върху преплитането на своите акаунти; за своя VR хардуер даже сътвори изчерпателен „ Мета акаунт “, към който по-късно можете да прикачите Instagram и Фейсбук профили. Тези проби не вкарват тъкмо същата система в по-популярни артикули като Фейсбук и Instagram (все още), само че това е същата философия да можете да поддържате всичките си Meta сметки и профили на едно място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР