Meta обяви , че тества и добавя нови функции към

...
Meta обяви , че тества и добавя нови функции към
Коментари Харесай

Meta добавя нови функции към Facebook Groups

Meta разгласи, че тества и прибавя нови функционалности към Фейсбук Groups, с които усъвършенстват доста от настоящите му благоприятни условия. Сред тези нови пробни промени в потребителския интерфейс са нова странична лента и ново меню в групата.

Страничната лента ще предлага достъп до обичаните ви групи и ще включва дребни актуализации за тяхната скорошна интензивност. Страничната лента включва и варианти за опазване на обичаните ви групи, основаване на групи и намиране на нови групи.

Другата смяна в потребителския интерфейс е съществуването на ново меню в групата. Според Мета това меню ще има „ събития, магазини и разнообразни канали, с цел да улесни свързването с другите по тематиките, които ви интересуват “.

Meta също по този начин вкарва нова функционалност за групи във Фейсбук: Канали. Очаква се тези канали да обезпечат по-малки пространства за свързване на хората в границите на своите групи. И ще има три типа от тях: канали за чат в общността, аудио канали на общността и канали за излъчвания на общността.

Идеята на каналите за излъчвания е да основават по-малки излъчвания в границите на група, в която всяка емисия е съсредоточена към съответна тематика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР