Местното читалище в Бяла Слатина и библиотеката към него организират

...
Местното читалище в Бяла Слатина и библиотеката към него организират
Коментари Харесай

Ръка за помощ: Дарете средства за лечение на учителката Дияна Димитрова от Бяла Слатина

Местното читалище в Бяла Слатина и библиотеката към него провеждат дарителска акция за учителката Дияна Димитрова, което се нуждае от лекуване в Турция. За старт на акцията бе проведен благотворителен концерт " Направи положително, подай ръка ", в поддръжка на Дияна Александрова.

Преди концерта бе проведена и благотворителна акция за продажба на книги и сувенири.

Средствата, които са събрани в този ден наброяват 6000 лева. Те ще бъдат изпратени за незабавното животоспасяващо лечениев Турцияна дамата, която работи като преподавател в гимназията в града.

Към момента са нужни 15 хиляди евро, разказваВалентина Бобойчева, основен библиотекар в читалището:

" В библиотеката сме организирали един благотворителен базар. Призоваваме всички, които могат да предложат нещо, което може да се подарява за Дияна, да се подарява за нейното лекуване, те могат да го предложат тук. Могат да пускат и своята помощ тук. Тя незабавно се нуждае от това животоспасяващо лекуване в Турция, ние изчакахме да се видят резултатите ѝ от проучванията и популярност Богу тя към този момент е там! "

В събирането на средства за лекуване се включват и учениците от учебното заведение, които провеждат футболни мачове и надпревари в поддръжка на своя учител.

Има оповестена и банкова сметка, на която могат да се подаряват пари:

ОББ

IBAN BG16UBBS80021058681250

BIC KOД UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Дияна Димитрова Александрова
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР