Местните избори са нашата цел, независимо от това колко предсрочни

...
Местните избори са нашата цел, независимо от това колко предсрочни
Коментари Харесай

Борис Бонев каза от какво се страхува ГЕРБ

" Местните избори са нашата цел, без значение от това какъв брой предварителни национални вота ще има. Водим диалози за София, а не за национална политика ". 

Това сподели пред БНР Борис Бонев, ръководител на " Спаси София ". 
-->
И уточни задачата на партията - победа на кметските избори на първия тур, болшинство в Столичния общински съвет и да се покаже, че столицата може да се ръководи по по-добър, транспарантен и почтен метод. 

В предаването " Неделя 150 " той посочи, че разговорите с " Продължаваме промяната " са на начален стадий, само че значимото е желанието да няма разделяне: 

" Добре за София е да има обединяване. След години на нищоправене, на забавени и на неосъществени промени, новият мандат на ръководство в града би трябвало да има задоволително високо публично доверие, с цел да може да се случват и непопулярни промени. Местната власт е по-близка до хората и в случай че тя се случва добре, доста по-голям ще бъде резултатът върху качеството на живот на всеки един човек ". 

Според Бонев от ГЕРБ ги е боязън, че ще изгубят София и че неуспехите, станали знак на тяхното ръководство, са разбрани от хората. 

От  " Спаси София " натъртват на прагматизма като философия за правене на политика и при проблем - търсят решение, по тази причина се ситуират в центъра на политическото пространство. 

" Когато става въпрос за локална политика, доста по-голямо значение имат прагматичните и съответни решения, в сравнение с идеологията дали си вляво, или вдясно ". 

Неразбирателство и лоша връзка, по думите му, са в основата на напрежението към новата промяна за пътуване в градския превоз на София. 

Кварталите би трябвало да са във фокуса на новата локална власт, безапелационен е ръководителят на " Спаси София ", тъй като " тази бедност, в която живеем, би трябвало бързо да бъде изменена ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР