Месец май идва с много интересни и вълнуващи събития, особено

...
Месец май идва с много интересни и вълнуващи събития, особено
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за май

Месец май идва с доста забавни и вълнуващи събития, изключително в любовта. Ще се разсъни нашето предпочитание за фамилиарност, романтика. Самотните няма да чакат, а ще работят върху персоналното си благополучие и това да намерят своята сродна душа. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои ваши съмнения може да усложнят връзките ви с колегата. Възможно е обичаният човек да е общувал с представител на противоположния пол и това да провокира ревнивост. Не ѝ се поддавайте. През май като цяло ще сте по-уязвими. Ако сте необвързани, в живота ви може да се появи забавна персона, на която вие ще дадете късмет.

Телец

Разположението на планетите през май ще се отрази на качеството на персоналните връзки и то не по най-хубавия метод. Възможни са различия с обичания човек, връзката ще ви е по-трудна като цяло, тъй като и двамата няма да сте подготвени на взаимни отстъпки. Всеки ще преследва личните си цели. Дали ще преминете през бурята, зависи от вас. Ако търсите обич, затворете вратата към предишното, с цел да поканите щастието в живота си.

Близнаци

През по-голямата част от месец май, любовният живот на обвързаните Близнаци ще бъде съразмерен. Любимият човек ще бъде по-грижовен от всеки път. Много от вас може да получат и предложение за брак. Ако неотдавна сте дружно са вероятни някои различия. Що се отнася до необвързаните представители на зодията, през май ще бъдете по-социални, ще притегляте вниманието към себе си. Възможно е да срещнете човек, с който да създадете сантиментална връзка. Към средата на май може да се случи тази среща. Може и това да се окаже ваш прочут, другар. Не бързайте, просто се наслаждавайте на мига.

Рак

Стара обич може да подсети за себе си и в случай че сте необвързани, вероятността да подновите връзки е огромна. Кой знае, вторият опит може да се окаже сполучлив. Обвързаните Раци ще поставят старания да създадат своята връзка по-вълнуваща, щастлива, ще се радват на остарели и хубави мемоари, само че ще вършат и проекти за бъдещето. Въпреки хармонията са вероятни остарели проблеми, за които сте си мислили, че към този момент са позволени. Е, този път в действителност ще би трябвало да ги разрешите.

Лъв

Всичко, което ще се случи през май в фамилията ви ще бъде от огромна значимост. Възможно е да има недоразумения по някои въпроси. Опитайте се бързо да ги разрешите и уважавайте ползите на колегата. Търсещите своята половинка ще могат да разширят своите кръгове от познанства. Интересните срещи напълно няма да са инцидентни. Бъдете отворени за любовта, Лъвове!

Дева

Девите не трябва да бързат с изводите, тъй като през май ще са по-склонни да схващат неправилно нещата, изключително в любовта. Бъдете деликатни в връзката с колегата. В последната седмица на месеца, всичко, обвързвано със фамилията и дома, ще придобие особено значение. Сега се нуждаете един от различен повече от всеки път. Необвързаните имат огромен късмет да срещнат нова обич, а връзката с тази персона ще ви носи доста наслада.

Везни

Ако желаете да спечелите нечие сърце, Везни, време е за деяние! До 26 май планетите ще ви поддържат във връзка с любовта. Вие ще повишите и вашата прелест и несъмнено няма да останете незабелязани. Ще сте по-социални, положителни. Въпреки това, не бързайте да създавате връзка, даже и да има такава възможност. Обвързаните ще концентрират вниманието си върху финансите. Всички спорове могат да бъдат предотвратени, в случай че намерите точния звук за връзка с половинката ви.

Скорпион

Разположението на планетите в интервала от 1 до 26 май ще увеличи желанието ви за удоволствия. Интимните ви контакти ще станат по-страстни и нежни, опитите в леглото ще ви донесат наслаждение. Привличането ви към избрана персона ще се увеличи и ще имате предпочитание да прекарвате повече време дружно, да знаете във всеки един миг къде е той/тя. Обвързаните Скорпиони също ще имат прелестен любовен месец.

Стрелец

Стрелците ще бъдат обзети от отрицателни страсти, анализирайки минали събития, които могат да ви накарат да влошите връзката с обичания човек. По опция не си слагайте „ маската на жертва “, тъй като търпението на вашата половинка не е безгранично. Необвързаните представители на зодиакалния знак освен, че ще мислят за предходни сътрудници, а даже е допустимо да възобновят контактите си с тях. Не бързайте, а действайте деликатно.

Козирог

Любовен триъгълник е вероятен за някои от представителите на зодията. Може би вие се намирате във връзка или вашият фаворит има половинка до себе си, а може би ще разберете, че индивидът към който имате благосклонности е привързан.До 26 май вашата загадка в любовта ще си остане такава. Тези от вас, които търсят своята сродна душа, ще имат благоприятни условия за надграждане на взаимоотношения и им предстоят приятни страсти.

Водолей

Любовта ще се настани в сърцето на тези Водолеи, които от дълго време я търсят. Много е евентуално обект на вашите безредици да се окаже ваш другар, прочут. Месец май е превъзходен за развиването на вашите персонални взаимоотношения. Тези от вас, които към този момент си имат половинка ще съумеят да надградят връзката си, чувствайки се обичани, подкрепяни от обичания човек.

Риби

Движението на планетите през май, демонстрира че има възможност да започнете любовна връзка с човек, който по някакъв метод е обвързван с работата ви. Едно е несъмнено – привличането ще е мощно. Връзките, почнали през май, ще ви разрешат да подобрите благосъстоянието си и да повишите самочувствието си. Тези от вас, които към този момент имат обичан човек до себе си, ще се радват на поддръжката и любовта му. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР