Меркурий започва ретроградното си движение на 9-и септември и то

...
Меркурий започва ретроградното си движение на 9-и септември и то
Коментари Харесай

Започва ретроградният Меркурий- кои зодии да внимават?

Меркурий стартира ретроградното си придвижване на 9-и септември и то ще продължи до 2-и октомври. Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог усещат най-силно този пренос, а за въздушните знаци Близнаци и Водолей той ще бъде по-малко трагични.

Все отново, интервалът ще е под напрежение.

Овен

Връзките и връзките са на фокус. Ако са обвързани, да чакат да има неразбирателства сред тях и колегата. Да се научат да слушат и да се концентрират над правенето на взаимни отстъпки. Ако се необвързани, да внимават - бившето гадже се появява и ги дебне.

Телец

Ежедневието им става забързано поради работата. Трябва да подредят бюрото си, да са продуктивни и да измислят по какъв начин да ръководят добре времето си в офиса. Нека са по-организирани и да си спомагат повече с сътрудниците.

Близнаци

За обвързаните Близнаци интервалът ще е работлив. Ако половият им живот е в застой или е станал отегчителен, да измислят по какъв начин да създадат нещата по-пикантни с колегата.

Как да са по-чувствени, да има повече пристрастеност, еротика. Да опитват и да са палави.

Рак

Някои уреди може да се повредят през интервала. Нека опитат да ги поправят и да изчакат ретроградния Меркурий да завърши преди да купят нови. Лош интервал за промяна на жилището. Ако е неотложно да се сместят, да се уверят, че са проучили новото място и всички елементи към него. Да не подписват нищо, преди да се убедят, че е хубаво жилище.

Лъв

Всеки път, когато отворят устата си, ще приказват несвързано, нелогично и ще царува безпорядък. Нека мислят преди да приказват и да сортират думите по-внимателно. Ако не го вършат, ще има много неразбирателства през идващите седмици. Да ревизират известията и имейлите за правописни неточности.

Дева

Трябва да поразсъждават над отношението си към парите и това какъв брой харчат. Нека превантивно да икономисват и да пресмятат какви разноски ще имат, другояче може някоя сметка да ги изненада. Да спестят колкото се може повече пари.

Везни

Меркурий ще е назадничав в техния знак известно време, по тази причина при тях ще има много драми. На фокус ще бъдат методът, по който работят, по който се движат от място на място, по който приказват и така нататък

Ако не демонстрират отговорност за тези неща, може седмиците да им се сторят много тежки.

Скорпион

При тях на фокус са вътрешния свят, съкровенните стремежи и усеща, завършването на някои цикли. Много прочувствен интервал за Скорпионите. Ще би трябвало да се занимават със остарели връзки, връзки, планове, даже със остаряла работа. Все неща, с които не са изцяло завършили и по тази причина не са траяли напред. Напрегнат интервал, само че дано намерят свършек и да продължат напред.

Стрелец

Много промени във връзка с другарската им група. Ако имат токсични другари, в този момент е време да ги отстранен от живота си. Ако някой другар им прави зло зад тила им, в този момент е време да го отрежат. Нека разчистят и създадат място в компанията си, с цел да намерят по-добри другари след ретроградния Меркурий.

Козирог

Винаги възнамеряват бъдещето, само че не могат да реализират дълготрайните си цели, до момента в който не извърнат внимание на това, което става в този момент пред тях.

Може да имат много работа, само че в случай че не се оправят с настоящите задания и незавършената работа, в никакъв случай няма да реализират фантазиите си. Нека поработят над дребните неща, след ретроградния интервал ще видят напредъка си.

Водолей

Ако имат проекти за пътешестване, доста деликатно да ревизират графика си и проектите за ваканцията. Да се уверят, че са взели в багажа всичко, което им би трябвало, че билетите са в тях, че не не помнят всичко, което би трябвало да свършат.

Сега е подобен интервал, в който може да изтърван полет или колата да се скапе, дано са готови за всичко.

Риби

Има някакъв дисбаланс във връзката им, от тях зависи да намерят изгубеното равновесие. Да се вгледат в прочувствената страна на връзката - дали с колегата са задоволително почтени и открити един към различен, дали и двамата са еднообразно привързани и даряващи обич.

Ако не, в този момент е времето да поговорят и да намерят решение. Ако не съумеят, може да се разделят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР