Меркурий прави преход в иновативния и социален знак Водолей, който

...
Меркурий прави преход в иновативния и социален знак Водолей, който
Коментари Харесай

Меркурий във Водолей засилва вярата в бъдещето

Меркурий прави преход в новаторския и обществен знак Водолей, който ще трае от 11 февруари до 2 март. Цялото позитивно влияние, което има върху живота ни, ще се усили неведнъж. Това е идеалното време за придобиване на нови познания, за тези, които желаят да научат нещо ново. Полезно е да се стартират нови просветителни курсове, да се търси спомагателна информация в интернет, да се четат нови книги. 

Меркурий във Водолей е удобен интервал за учене, другарство, развиване на интелектуалната активност, обучение, групови срещи и основаване на нови запознанства, изключително другарски. Меркурий във Водолей постоянно дава чудесни благоприятни условия за основаване на нови другарства. 

Намирайки се в 11-ти дом на хороскопа,  планетата на общуването ще направи множеството от нас да станат по-дружелюбни и отворени към света. Меркурий ще ни помогне да разберем по какъв начин тъкмо да създадем най-хубавото усещане.

Ако желаете да се преместите в ново жилище, няма по-добро време. Ако от дълго време желаете да обновите интериора в дома си или офиса, като закупите нови мебели, в този момент е уместно време. Можете също по този начин да опитате да пренаредите мебелите, да извършите общо разчистване.

Засилва се интуитивното познание. Ако се намирате в сложна житейска обстановка, имате за разрешаване алтернатива, тогава Меркурий ще ви помогне бързо да намерите решение на всеки проблем. Меркурий ускорява вярата в бъдещето. 

По това време е удобно да се основават бизнес планове и да се построяват бизнес модели, както и да се започват нови образования.

В дните към 22 февруари ще има под напрежение пренос на Меркурий с Уран (управителят на Водолей), който може да скапе плановете ви чрез непредвидени събития и неприятни вести. В непосредственост до този аспект бъдете внимателни при пътуване, подписване на покупко-продажби, вземането на решения и общуването с хората, защото резултатите могат да имат непредвидими последствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР