Меркурий - планетата на общуването и средствата за комуникация, на

...
Меркурий - планетата на общуването и средствата за комуникация, на
Коментари Харесай

Внимание! Как ще се отрази Ретроградният Меркурий на всяка зодия

Меркурий - планетата на общуването и средствата за връзка, на обмяната на информация и документите, на превоза и пътищата, на интелекта и образованието, на договарянията и търговията от 17 ноември до 7 декември в това число ще бъде в ретроградна фаза.

Ретроградният Меркурий затруднява общуването и основава безпорядък в комуникациите; основава проблеми с превоза и напредването по пътищата, с интернет и телефонните връзки, с битовите уреди и офис техниката, с автомобила.

Периодът 17 ноември – 7 декември 2018 год. не е удобен за покупка на нови битови електроуреди и офис техника, машини, телефони и автомобили; за започване на нова работа, за пускане на нов бизнес или план, за сключване на дълготрайни контракти, за подаване на документи и така нататък Склонни сме да взимаме субективно решения, да позволяваме неточности в работата, да изпитваме усложнения във всички сфери, които Меркурий ръководи.

 жена зима Instagram

Апатия, предпочитание за отмора, като че ли сте станали прекомерно рано сутринта и не можете да се разсъните, всичко това ни чака в интервала на пасивността на планетата.

Разбира се, Меркурий има свои любимци. И знаци на зодиака, с които планетата не е в изключително положителни връзки. Следователно въздействието му ще се отрази на всички по друг метод.

Но какво може да чака всеки един знак от зодиака по време на ретроградието на Меркурий и дали то ще бъде в наша изгода или не, можете да разберете тъкмо в този момент!

Към листата със зодиите >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР