Меркурий, който вече се настани във водния знак Рак, ще

...
Меркурий, който вече се настани във водния знак Рак, ще
Коментари Харесай

Какво да очакваме при Меркурий в знак Рак

Меркурий, който към този момент се настани във водния знак Рак, ще остане там до 11 юли.

Меркурий е планетата, която дава отговор най-вече за нашето другарство и преминавайки през избран знак, сменя настройките ни. Символизира способността да се свързват нещата дружно, демонстрира с изключение на по какъв начин споделяме, само че и по какъв начин възприемаме и по какъв начин най-добре научаваме рационалното.

Ракът е воден знак, ръководен от Луната. Меркурий в този сензитивен знак на зодиака изостря възприятията и страстите. Меркурий в Рак е като да имаме антени на главата като тези при раците, с които да събираме всевъзможни усещания от околната среда. Силно могат да ни допират думи и неща, които се случват към нас. Историите на другите елементарно могат да допрян сърцето ни. Затова би трябвало да сме доста деликатни по какъв начин получаваме информация и да не одобряваме всичко доста персонално. Лесно можем да усетим дали някой е откровен даже единствено по звученето на гласа му.

Тихите и срамежливи хора ще станат малко по-екстровертни и ще стартират да показват по-лесно себе си. Тези, които обичат доста да приказват, в този момент ще станат още по-бъбриви при този пренос. Меркурий в Рак оказва помощ на хората елементарно да се извърнат към себе си и да са наясно с мислите си. Като цяло ще бъдем повече прочувствени, в сравнение с практични. Ще имаме нужда да прекарваме повече време със фамилията и приятелите си, по тази причина ще се възнамеряват чести срещи и къси пътувания.

Ще бъдем прекомерно прочувствени и ще чакаме тези към нас да ни слушат и схващат. Засилва се склонността да се търси внимание и да чакаме хората да схващат нашите чести промени в настроението и държанието. Настроенията обаче може да замъгляват преценката и да ни вършат склонни към самозалъгване.

Благоприятен интервал ще имат тези, които се занимават с актьорско майсторство, спектакъл, драматургия. Също по този начин тези, които се занимават с търговия или работят като писатели, ще се усещат добре, ще имат по-добра централизация през този интервал.

Според ведическата просвета, с цел да спечелим благословията на Меркурий е добре да се подарят зелени облекла на нуждаещи се млади девойки в сряда. За да укрепят Меркурий, индийските астролози предлагат да се вършат дарения на домове за сираци, да се оказва помощ на студенти и небогати хора.

Старайте се да създадете хубави мемоари през този интервал на прекосяването на Меркурий!  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР