Мерките в Бургас няма да бъдат затягани на този етап,

...
Мерките в Бургас няма да бъдат затягани на този етап,
Коментари Харесай

Мерките в Бургас няма да бъдат затягани засега

Мерките в Бургас няма да бъдат затягани на този стадий, стана ясно след срещата на основния държавен контрольор доцент Ангел Кунчев след съвещанието на Областнияа съвет по опазване на здравето в Бургас.

„ Ако има разпредени ограничения и те не се съблюдават напълно, какъв е смисълът да вкарваме нови. Ако сме споделили, че заведенията би трябвало да работят на 50 %, а те работят на 150 и в този момент кажем на 30, това какво ще промени? Координацията сред кметовете, Агенция по храните, полицията и регионална администрация ще докара до това да увеличим броя на инспекциите ”, разгласи Кунчев.
 Кунчев: Едни момченца си играят на страна. Бог да пази България! Кунчев: Едни момченца си играят на страна. Бог да пази България!
Във Facebook основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев направи коментар във връзка политическата конюнктура в страната. Вероят...

В София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново ще открием имунизационни пунктове пред огромните търговски вериги „ Метро “, заяви Кунчев.

„ Имам усещане за задържане на броя на болните, които имат потребност от лекарска помощ. Ако това се окаже трайна наклонност, районът ще се оправи със обстановката ”, разясни основният държавен контрольор. Той съобщи, че допуска, че четвъртата вълна „ няма да бъде толкоз злокобна като предходните ”.

Според регионалния шеф Мария Нейкова плановите интервенции не би трябвало да се приключват. " Данните, с които разполагаме за област Бургас, демонстрират, че множеството от инфектираните са задгранични жители, поданици на столицата и на други градове ", уточни тя.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР