Мерките със затварянето на ВУЗ-овете и училищата са наложени, без

...
Мерките със затварянето на ВУЗ-овете и училищата са наложени, без
Коментари Харесай

АБВ не вижда мотив за затварянето на училищата

Мерките със затварянето на ВУЗ-овете и учебните заведения са наложени, без да има всевъзможни причини . На конференция на АБВ водачът на партията Румен Петков уточни, че затварянето на висшите учебни заведения, междинните учебни заведения и градовете е станало без никакви здравни причини за това. Затварянето на ВУЗ-овете ще повлияе върху подготовката на всички, които желаят да получат положително и солидно обучение, предизвести Петков.

Тази безспорна променчивост и двойни стандарти отвращават хората и ги вършат недоверчиви . Зараза има, вирус има, само че когато обаче се прави образованието по Медицина онлайн и когато се не разрешава достъпът на аудитория до всички спортни мероприятия, не е обикновено , безапелационен бе той.

Румен Петков отсече, че министър председателят Бойко Борисов няма съвест, с цел да бъде чист. Това е нонсенс, това е парадокс, съобщи някогашният вътрешен министър в Тройната коалиция.

" Стремежът му да се прави на международник ни унищожава. Той може да бъде посредник сред нощното шкафче и този, който дава рушвета, той не може да бъде посредник сред Макрон и Ердоган, той е едно нощно шкафче с 1 милиард евра ", заяде се в типичния си жанр Румен Петков.

Лидерът на АБВ се разгласи срещу наложителното имунизиране против ковид на популацията . Особено що се отнася и до ваксина, за която производителят не носи отговорност. Петков запита кой ще даде гаранции, в случай че на децата се постави такава ваксина, че няма това да се съсипе тяхната плодовитост .

По отношение на проектобюджета за 2021 година икономистът и ръководител на АБВ-София Емил Кало регистрира, че за 30 години с читалищата приключихме, а както е тръгнало, . Последните години прозира нежеланието на властта да поддържа научните институции, които са основна част от духовното тяло на един народ и страна, уточни Кало.

Творчеството и чистата научна активност са доста по-трудни от преподавателската активност . Изправяме се пред проблем - за какво властта не харесва науката ? Според Кало властта е натрупала дипломите си за висше обучение от строго избрани държавни институции . Всякакъв опит да се приравнява бъдещето на Българска академия на науките и да се вкарва във всевъзможни евроатлантически полезности, е национално изменничество, счита Емил Кало.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР