мериканско семейство обяви, че е от другия пол, пише изданието

...
мериканско семейство обяви, че е от другия пол, пише изданието
Коментари Харесай

Историята на майка, която стана мъж, а децата й искат да са от другия пол

мериканско семейство разгласи, че е от другия пол, написа изданието KJZZ. Мъж и синът му работят в задния двор в къща в градче в американския щат Аризона - това би било естествена история, в случай че по-голямата част от живота си Даниъл Херът не бе прекарал като жена.

Сега той е женен за Шърли Остин, чийто пол по рождение бил избран като мъжки, само че тя се счита за жена. При това самият Херът се счита за мъж, макар че е родил към този момент две деца.
Синът и дъщерята на Даниъл също са уверени, че при раждането полът им е избран неверно. " Чувството е, като че ли за първи път живееш същински. И моите деца могат да бъдат тези, които постоянно са желали да бъдат ", споделя той.

13-годишната щерка, която се споделя Джошуа, по-рано е била наследник. Тя споделя, че на 7 години схванала, че в действителност е госпожица. 11-годишният Мейсън е роден като момиче. Те желаят да станат доктор и художник.

Според Херът те не са първите травестити в фамилията. Сестрата на баба му също се чувствала мъж. Даниъл споделя, че той ясно осъзнал своята полова принадлежност откакто Джошуа, родила се момче, поискала да се причисли към женския скаутски отряд.

Всеки ден като мъж Даниъл споделя, че е знамение. Той в този момент е на 41, а Шърли - на 62 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР