Mercedes-Benz се поддаде на натиска и евтините тенденции и ще

...
Mercedes-Benz се поддаде на натиска и евтините тенденции и ще
Коментари Харесай

Това е първият болид на Mercedes за Формула Е

Mercedes-Benz се поддаде на натиска и евтините трендове и ще взе участие в тазгодишното издание на Формула Е. А в този момент към този момент знаем по какъв начин тъкмо ще наподобява колата, която ще показва славната марка. Немският колос разгласи своя напълно електрически болид EQ Silver Arrow 01 и е явно, че конкуренцията би трябвало да си вземе записка.
Машината ще вади до 340 к.с. по време на квалификациите и в режим FanBoost (272 к.с. в естествени надпревари, 306 к.с. в режим на атака) и доближава 100 км/ч много бързо – за 2.8 секунди. Има батерия от 52kWh, с цел да издържи за цялото съревнование.

Тези индикатори наподобяват познати и те би трябвало да са такива – те са сравними с това, което ще получите от съперници като Jaguar . Докато участниците във Формула Е не се нуждаят от идентични съставни елементи тази година, условията на лигата ще диктуват общо равнище на успеваемост.

Това към момента не е последната версия и ръководителят на моторния тим Тото Волф предизвестява, че има „много работа, която би трябвало да се направи преди два автомобила на Mercedes да стартират да вземат участие във Формула Е на 15 декември. Все отново това е огромна стъпка и удивително е, че Mercedesе единственият авто производител, който взе участие и във Формула Е и във Формула 1. Не че може да очаквате по-малко този сезон. Компанията започва EQC SUV тази година, а надпреварите ще служат като промоционален инструмент и ще събират информация за бъдещите електрически автомобили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР