Mercedes-AMG стартира процеса по приемането на заявки за закупуването на

...
Mercedes-AMG стартира процеса по приемането на заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Mercedes-AMG лансира SL 63 S E PERFORMANCE на цена от 223 720 евро

Mercedes-AMG започва процеса по приемането на поръчки за закупуването на SL 63 S E PERFORMANCE, за който от компанията споделят, че е " най-иновативният и мощен SL на всички времена ".

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE е оборудван с хибридна задвижваща система, в която е включен четирилитров, V-образен, осемцилиндров biturbo мотор, AMG Electric Drive модул и 9-степенна AMG SPEEDSHIFT MCT предавателна кутия, като общата оптималната мощ на автомобила е 816 конски сили, оптималният въртящ миг е 1420 Нм, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за едвам 2.9 секунди.

В оборудването на Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE са включени също по този начин система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+ и AMG ACTIVE RIDE CONTROL адаптивно окачване, а за цялостното преживяване дават обещание да допринесат и регулируемите AMG спортни седалки. Последните могат да бъдат сменени със особено създадени спортни такива с интегриран подглавник на цена от 2558 евро.

Като в допълнение съоръжение за Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE, от компанията са подготвили аеродинамичен пакет на цена от 3332 евро, карбонов екстериорен пакет за 5712 евро, екстериорен хром пакет за 1130 евро, аудиосистема Burmester High-End 3D Surround Sound за 5926 евро и други.

*Цени Германия
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР