Мениджърът на Юрген Клоп съобщи за още трима свои футболисти,

...
Мениджърът на Юрген Клоп съобщи за още трима свои футболисти,
Коментари Харесай

Нови трима заразени в Ливърпул, Клоп се отчая

Мениджърът на Юрген Клоп заяви за още трима свои футболисти, инфектирани с ковид. По-рано през декември 2021 година вирусът засегна Върджил Ван Дайк, Фабиньо, Къртис Джоунс и Тиаго Алкантара, само че първите двама към този момент са още веднъж разполагаем на своя треньор.
Заразата обаче продължава да настава в клуба и е засегнала още трима играчи, чиито имена обаче Клоп не пожела да разкрие. Същевременно обаче
" Имаме няколко нови инфекции в тима и още няколко в личния състав. Това не е готино. Не мога да кажа за кого приказвам, тъй като би трябвало да съблюдаваме протокола и да създадем контролни PCR-тестове, само че по състава елементарно ще разберете за кого се отнася ", съобщи Клоп, представен от talkSPORT.
" Никога не сме имали същинска зараза, която да покоси 15-20 играчи. Всеки ден обаче записваме нови случаи и това се случва все по-често. Тестването заран е като лотария - минаваш и чакаш резултата. И съвсем всеки ден нечий тест дава позитивен резултат ", продължи той.
" Засега евентуално няма да желаеме отсрочване на мача, само че не знаем каква ще е обстановката след няколко часа ", приключи треньорът, на чийто отбор следва посещение на Челси в неделя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР