Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу, призна превъзходството на Манчестър

...
Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу, призна превъзходството на Манчестър
Коментари Харесай

Постекоглу: Характерът ни е налице

Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу, призна превъзходството на Манчестър Сити, само че изрази удовлетворение, че неговият отбор съумя да стигне до тъждество 3:3 в гостуването си на британския първенец.

" Това беше зрелищен мач. Имахме шанс, че се задържахме в него до почивката. Сити можеха да ни отнесат в този интервал. Ситуацията наподобяваше малко на това, което ни се случи против Астън Вила преди седмица. Ние обаче устискахме, като второто полувреме беше доста по-добро за нас с много повече надзор и религия в тима.

Накрая бяхме възнаградени за това, което е ужасно за момчетата. Характерът ни е налице през целия сезон. Последните няколко резултата малко го скриха, само че сме в понижен състав. Помолих играчите да работят на непознати за тях позиции, само че все пак показахме порядъчен футбол.

Мисля, че демонстрираме темперамент през целия сезон, само че несъмнено се нуждаехме от него през днешния ден. Сити е необикновен отбор и в някои случаи просто би трябвало да се задържиш в мача както направихме през днешния ден. Не бяхме покрай нашето равнище и в Сити бяха виновни за това. Те са невероятни, слагат те под напън и не са изгубили доста мачове на " Етихад ". През второто полувреме имахме повече религия в себе си и в тима, който желаеме да бъдем, като успяхме да си пробием път назад в дуела. Ако не друго, сходен мач дава на играчите повече самонадеяност ", разяснява Постекоглу след зрелищното реми.
 Манчестър Сити - Тотнъм 3:3 във Висшата лига
Нова драма във Висшата лига! Ман Сити се измъкна в края от загуба от Тотнъм

Супер мач на " Етихад "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР