Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник определи наставника на Атлетико

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник определи наставника на Атлетико
Коментари Харесай

Рангник: Готвя отбора за голямо предизвикателство, Симеоне е един от най-добрите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник дефинира наставника на Атлетико Мадрид като един от най- положителните и прочувствени наставници в Европа, което се отразява и на футболистите му. Германецът стори това по време на своята конференцията преди първия 1/8-финален конфликт сред двата отбора довечера.

„ Диего Симеоне завоюва титли с Атлетико, освен това с доста ясна еднаквост и различим жанр на игра. В тяхната игра постоянно има доста страст, което отразява характера на треньора. Той е евентуално един от най-хубавите и най-емоционалните треньори в Европа. Ние би трябвало да се оправим точно с тяхната сила и страст в тези две срещи. Това ще са доста физически конфликти и би трябвало да демонстрираме психическа резистентност в тях. Ще приготвя тима точно за това предизвикателство. Някои от нашите играчи няма да бъдат добре признати на терена, ще има враждебна атмосфера. Не считам, че всичко ще се реши на следващия ден, а на „ Олд Трафорд “ във вторият дуел “, съобщи Рангник на конференцията.

След това германецът удостовери отсъствието на Единсон Кавани, който към момента не е възобновен от травмата си, и разяснява породилите се спекулации за смяна на стадиона за финала в шампионата през тази година, който сега е плануван за 28 май в Санкт Петербург, след изострянето на интернационалната обстановка към Украйна и влизането на съветски войски в противоречивите самопровъзгласили се „ републики “ Донецка и Луганска.

„ Еди няма да пътува с нас, тъй като към момента не тренира, както бе и през последните седмици. До финалът към момента има доста време, първо би трябвало да се оправим с Атлетико. Наясно сме, че това не бе най-лесния чоп. Всички се надяваме, освен тук в Англия, само че и по целият свят спора да деескалира. Това е доста по-важно от мач в Шампионската лига, в случай че би трябвало да съм почтен, само че това са неща, които се вземат решение от УЕФА и политиците “, сподели още наставникът на Манчестър Юнайтед.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР