Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призова феновете на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призова феновете на
Коментари Харесай

Солскяр призова феновете да не пречат на провеждането на мача с Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр прикани почитателите на клуба този път да разрешат провеждането на мача от Премиършип против Ливърпул.

Двата тима трябваше да спорят на 2 май, само че мачът бе отсрочен поради всеобща протестна акция, по време на която почитатели на " алените дяволи " нахлуха на стадион " Олд Трафорд ".

Отложеният мач би трябвало да се състои в четвъртък, 13 май, и ентусиастите на Манчестър Юнайтед още веднъж възнамеряват да изразят своето противоречие със притежателите на клуба семейство Глейзър. Солскяр се надява акцията да бъде мирна.

" Предприемаме нужните ограничения за сигурност и се надявам да успеем да удържим митингите, в случай че има такива. Надявам се, само да чуваме мощни възгласи и да няма принуждение. Искаме вие да бъдете изслушани, само че също по този начин желаеме да изиграем мача. Ние играем против Ливърпул и несъмнено желаеме да победим. Ще създадем всичко допустимо на терена, с цел да дадем на почитателите си мотив за празнуване ", сподели Солскяр. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР