Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер увери, че няма

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер увери, че няма
Коментари Харесай

Солскяер: Няма да принуждавам никой да играе, ако не се чувства сигурен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер увери, че няма да кара никои от своите футболисти да вземат участие в мачовете след подновяването на сезона, в случай че те не се усещат в сигурност. " Червените дяволи " възнамеряват да възобновят пълноценни тренировки на 18 май, а рестартът на сезона най-вероятно ще бъде на 12 юни. Според информациите в Англия съвсем половината клубове от Висшата лига са съобщили на играчите, че те ще имат правото сами да вземат решение дали да вземат участие в мачовете. Солскяер също твърди, че ще се вслуша в своите футболисти.

" Не мисля, че можем да принудим няколко. Досега играчите ни не са изразявали доста паники, а и ние имаме вяра на специалистите и здравните чиновници, които ще кажат по кое време е безвредно да стартираме още веднъж. Все още не съм разговарял с никое от момчетата. Докторът приказва с тях. Няма да поемаме никакви опасности. Нашият лекар е доста непоколебим в това отношение. Когато стартираме да играем още веднъж, това ще бъде огромен тласък за всички. Надявам се скоро да намерим решение и то да бъде безвредно ", съобщи Солскяер.
Норвежецът разяснява и положението на Пол Погба и Маркъс Рашфорд, които пропуснаха много мачове поради травми. " Пол имаше сложен сезон от позиция на контузиите. Той го сподели и самичък. Той обаче няма самообладание да се завърне. Маркъс също е все по-добре. За тях това спиране е късмет да стартират още веднъж наедно с останалите играчи, а може би даже и да са по-напред от тях ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР