Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че не

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че не
Коментари Харесай

Солскяер: Юнайтед ще прогресира бавно, но правилно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че не чака неговият тим да бъде измежду кандидатите за купата и през идващия сезон.

"Червените дяволи " потеглиха стремително под управлението на норвежеца, само че последователно понижиха темпото и в този момент са едвам шести в Премиършип.

Солскяер съумя да се убеди какъв брой голяма е пропастта сред неговия тим и водачите в шампионата Манчестър Сити и Ливърпул във всички връзки и че за превъзмогването на тази разлика е нужно време.

"Не бива да чакаме, че такива неща ще се трансформират за нула време и ние го знаем. Всичко би трябвало да върви последователно. Ние като клуб би трябвало да бъдем реалистични и да се движим малко по малко. Трябва да се придвижваме постепенно, само че вярно. Нужни са ни играчи с точните качества и стандарти, с цел да се върнем там, където желаеме да бъдем ", означи Солскяер, представен от БГНЕС.

Тази вечер от 22.00 часа отборът му излиза против Манчестър Сити на „ Олд Трафорд” в среща от Висшата лига. Двубоя ще можете да гледате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР