Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскряер участва в рекламен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскряер участва в рекламен
Коментари Харесай

Солскяер с вдъхновяваща рекламна реч преди завръщането на "Юнайтед" на терена

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Оле Гунар Солскряер взе участие в рекламен клип на една от огромните марки за произвеждане на спортна екипировка. Като глас зад кадър, той реди вдъхновяващи думи, с които да вдъхне оптимизъм на почитателите, които нямат самообладание любимците им да се завърнат на терена.



" Докато светът чакаше, ние се подготвяхме. Подготвяхме се да забележим по какъв начин момчетата излизат от тъмния тунел и стъпват още веднъж на терена. Подготвяхме се да покажем още веднъж какво е да сме обединени. Правим го за Бебетата на Бъзби, за Джордж Бест, за тима от 1992, за трибуната " Стретфорд Енд ", за всеки един от нас. Готови сме да се възползваме от момента, да го създадем наш. Да бъдем почтени - никой не прави по-добри завръщания от " Юнайтед "

Във видеото са употребявани фрагменти от едни от най-славните моменти на отбора - гол на Боби Чарлтън, фотоси от първия шампионски сезон със сър Алекс Фъргюсън отпред, както и попадението на Солскяер от финала на Шампионската лига през 1999 година, извоюван след късен поврат против " Байерн " Мюнхен.
В " Манчестър Юнайтед " няма да молят футболистите да си понижат заплатите В клуба чакат загуби от над 20 млн. паунда
" Червените дяволи " излизат за първи път от 3 месеца на терена за формален мач през днешния ден (19 юни). Те ще гостуват на " Тотнъм ".

Преди Висшата лига да бъде спряна през март поради разпространяването на ковид, " Юнайтед " бяха в серия от 12 мача без загуба във всички шампионати. В момента отборът на Солскяер е на пето място в класирането, изоставайки на 3 от четвъртия " Челси ". Четвъртата позиция в крайното класиране дава право на тима да играе в Шампионската лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР