Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не остана особено

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не остана особено
Коментари Харесай

Тен Хаг: Казах на футболистите да тичат повече

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не остана изключително удовлетворен от представянето на тима в мача против Омония (Никозия). “Червените дяволи ” се изтезаха в Кипър, само че въпреки всичко реализираха триумф с 3:2. 

“Започнахме добре, само че по-късно допуснахме доста груба неточност и като цяло направихме извънредно слаби 10 минути в края на полувремето. Трябва да си извлечем поука от това. Дадохме късмет на противника до последно да е в мача, а не биваше ”, съобщи Тен Хаг. 

“На почивката споделих на играчите да тичат повече, тъй като бяхме прекомерно статични. Накарахме противника да се изнесе по-напред и по този начин се откриха свободни пространства. Огромно въздействие оказаха промените ”, изясни нидерландецът. 

“Колкото до Марсиал, видях всичко, което желаех, още по време на подготовката. Много се натъжих, когато той се контузи. Това се отрази на резултатността на тима ”, продължи Тен Хаг. 

“Мачът през днешния ден беше единствено загрявка, в неделя би трябвало да дадем същинския отговор след загубата от Манчестър Сити ”, сподели още насатвникът на Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР