Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаквано изрази недоволството си

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаквано изрази недоволството си
Коментари Харесай

Гуардиола очаквано изригна срещу изравнителния гол на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола предстоящо изрази недоволството си от изравнителния гол на Манчестър Юнайтед в дербито сред двата тима, приключило с поврат и победа за " алените дяволи ". Бруно Фернандеш направи 1:1 в 78-ата минута, откакто преди този момент Маркъс Рашфорд, който бе в състояние на засада, нападна топката, само че не игра с нея. Първоначално страничният рефер подвигна вярно флага си, само че по-късно основният арбитър Стюарт Атуел зачете попадението. Гуардиола съобщи, че знае, че на „ Олд Трафорд “ е мъчно съдиите да взимат верните решения. Испанецът обаче показа мнението, че неговият тим е изиграл приказен мач.

„ Мачът бе в действителност добър. Ние играхме добре, само че те бяха невероятни в преходите сред другите етапи. Наказаха ни тъкмо с това. Поздравления за Юнайтед! Аз обаче съм горделив, че дойдохме тук и играхме по този метод, с подобен темперамент. Направихме приказен мач. Не ми пука дали ще спечелим „ Карабао Къп “ или Премиър лийг, откакто се представяме по този метод. Така е от доста, доста години. Има доста точки, за които да се играе. Ще се опитаме.

Изравнителният гол? Рашфорд бе в засада, не Бруно Фернандеш, и с дейностите си разсейваше нашия вратар и бранителите ни. Това е ситуацията. Знаехме къде играем. Трудно е за реферите на тези игрища.

Можем да се подобрим в предни позиции. Нашите офанзивни играчи не бяха толкоз решителни. Съперникът тичаше крепко и ни наказа на контраатаки. Нищо не се е случило. Знам по какъв начин би трябвало да реагираме. Завършихме пред тях пет или шест години подред “, съобщи Гуадиола след дербито.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР