Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му ще
Коментари Харесай

Клоп е притестен от напрежение в "Ливърпул" заради очакванията за трофей

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи, че тимът му ще усети тежестта от огромните упования за трофей през новия сезон. Според германеца всички ще чакат мърсисайдци да създадат идната стъпка в развиването си след мощните прехвърляния през лятото.

До момента алените похарчиха към 175 милиона паунда за привличането на вратаря на " Рома " Алисон и Наби Кейта от " Лайпциг ", Фабиньо от " Монако " и Джердан Шакири от " Стоук ". Наскоро Клоп съобщи, че разполага с всичко належащо и няма да притегля повече играчи до края на лятото.

" Хората споделят, че би трябвало да създадем идната стъпка и би трябвало да сме подготвени за това. Знам какви са упованията и е обикновено да има такива. Първо би трябвало да играем футбол по метод, който ще ни даде опцията да спечелим нещо. Не можем да приказваме за титли преди началото на сезона ", съобщи Клоп по време на лятното турне на тима в Ню Йорк.

Германецът ще изведе тима в третия си цялостен сезон отпред на клуба, като досега няма извоювана купа с " Ливърпул ". Миналия сезон алените бяха покрай успех в Шампионската лига, само че изгубиха от " Реал " (Мадрид) във финала. Под негово управлението тимът отстъпи във финалите за Купата на лигата и Лига Европа през 2016 година

Последното отличие за " Ливърпул " пристигна през сезон 2011-2012 с триумфа в Купата на лигата. През предишния сезон мърсисайдци приключиха четвърти във Висшата лига, като тимът страдаше от неналичието на неизменност поради незадоволителна дълбочина в състава.

" Трябва да създадем условия, в които ще сме по-постоянни. Никой (отбор) не е непрекъснат с 11 играчи. Нуждаем се от дълбочина в състава и работим за това. Имаме огромни упования към себе си и ще преследваме успех в шампионата и всяка купа. Това обаче не значи, че може просто да стоим и да се случи ", сподели още Клоп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР