Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп твърди, че трансферът на Коди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп твърди, че трансферът на Коди
Коментари Харесай

Клоп говори за трансфера на Коди Гакпо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп твърди, че прехвърлянето на Коди Гакпо не е провокиран от травмите на Луис Диас и Диого Жота, както и няма връзка с бъдещето на Роберто Фирмино на „ Анфийлд “. Германецът добави, че е малко евентуално националът на Нидерландия да дебютира с екипа на мърсисайдци още на 2 януари.

„ Той е в действителност доста добър състезател. Много забавен. Това е нещо огромно за него. За нас също. Очевидно се радва да пристигна при нас. Направихме прехвърлянето доста рано. Може и да има късмет да играе против Брентфорд, само че той не е огромен. На първи януари е почивен ден, тъй че всички документи би трябвало да бъдат подписани на 2-ри преди обяд. Не съм доста сигурен, че това ще може да се случи.

Ясно е, че позицията, на която най-често играе, е отляво. Но в действителност може да бъде на всяка една от четирите позиции, когато тимът играе в скица 4-2-3-1. При 4-3-3 евентуално избира да бъде по левия фланг.

Този трансфер няма нищо общо с Боби Фирмино. Говорихме с него. Аз несъмнено желая той да остане. Дали привличането на Коди е провокирано от травмите на Жота и Диас? Не, въобще. Още преди 2-3 месеца взехме решение, че ни е необходим подобен трансфер от спорно-техническа позиция.

Дали ще има още нови играчи през януари? Обсъждаме тези неща с борда на шефовете, а не в залата за конференции. Да притеглим Коди по метода, по който до направихме, е добър знак. Само няколко индивида знаеха за това и нищо не излезе авансово, което бе от огромна изгода. Затова не можете да очаквате да отговоря на въпроса дали ще има други прехвърляния през януари.

Ние сме в въодушевление да преследваме тези, които са преди нас в класирането. Трябва да сме доста неуместен противник за всички, против които се изправяме. Чувстваме се настина свежи след почивката, която имахме.

Очаквам реакция от Лестър след загубата от Нюкасъл. Ще бъде сложен мач “, съобщи Клоп по време на днешната си конференция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР