Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще заложи на титулярния си

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще заложи на титулярния си
Коментари Харесай

Клоп отново гласува доверие на „грешниците“ Миньоле и Ловрен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще заложи на титулярния си пазач Симон Миньоле в идния конфликт с новака Хъдърсфийлд във Висшата лига. Очаква се измежду титулярните 11 да попадне и бранителя Деян Ловрен. Двамата тотално се провалиха при гостуването на Тотнъм в предишния кръг, когато „ алените “ изгубиха тежко с 1:4, а хърватският защитник бе сменен демонстративно единствено след половин час игра.

„ Симон ще играе. Не съм мислил и секунда да върша промени на неговата позиция “, разяснява Клоп.

Дори Клоп се присмя на личната си отбрана

„ Дали можеше да се оправи по-добре при четвъртия гол и да избие? Да, несъмнено. Колкото до Ловрен, първият гол беше 100% групова неточност. При втория беше мъчно да се защитим след грешката на Деян, само че в 99 от 100 случая той ще се оправи в такава обстановка “, продължи немският експерт.

„ Да, мъчно мога да го защитя, тъй като това е лична неточност, само че такива неща се случват. Не би трябвало да крием такива неща, само че и не би трябвало да ги вършим по-големи “, сподели още Юрген Клоп.

Мачът с Хъдърсфийлд през днешния ден пропуща звездата на отбора Филипе Коутиньо, който е с лека контузия. Вратарят Дани Уорд също е отвън строя поради травма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР