Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи гръмката победа на неговия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи гръмката победа на неговия
Коментари Харесай

Клоп: Тази вечер беше перфектна

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира гръмката победа на неговия отбор над Манчестър Юнайтед със 7:0 вкъщи като „ невероятна “ и съвършена в един „ впечатляващ футболен мач “.

Мърсисайдци влязоха в конфликта в серия от четири следващи сухи мрежи за състезание, до момента в който Юнайтед бяха спечелили първи трофей от 2017-а насам, триумфирайки за Купата на Лигата. „ Червените дяволи “ бяха посочени даже за любимци от мнозина експерти, само че позволиха шест попадения след почивката от тим на Ливърпул, който подсети за себе си на фона на сложния сезон досега .
Юрген Клоп.
„ Нямам думи. Впечатляващ футболен мач. Невероятно. Началото на мача бе това, от което имахме потребност, супер дейни, топ футболът против тимът в най-хубава форма. Второто полувреме стартира по сходен метод, завършекът бе страховит. Това е футболът, такива неща могат да се случат. Беше значимо да се представим толкоз мощно, нападателите ни се разписаха, Боби Фирмино влезе от пейката и вкара. Не разясняваме резултата, а представянето. Тази вечер беше съвършена “, стартира германецът за Sky Sports.

Победата приближи Ливърпул на седем точки от третия Юнайтед и на три от четвъртия Тотнъм, като Клоп се надява, че отборът му ще влезе в мощна серия до края на акцията . „ От тъкмо подобен подтик се нуждаехме. Това ни слага в вярната тенденция. Всички би трябвало да знаят, че към момента сме в близост. Случаят не бе подобен за известно време. Това е доста значимо за нас – остават още 13 мача? Това са доста точки за систематизиране. Тази вечер беше съвършена “, показа още веднъж наставникът на „ алените “, който похвали и Мохамед Салах, трансформирал се в изпълнител номер 1 на клуба във Висшата лига, изпреварвайки легендата Роби Фаулър. Египетският нападател означи две попадения за разгрома и има към този момент 129 на сметката си, с едно повече от Фаулър . „ 129 гола, това е неуместно. Безумни числа. Той е специфичен състезател. Ценим го високо, само че в бъдеще хората ще погледнат обратно и ще реагират „ уау, станахме очевидци на нещо в действителност особено “.
Ерик загар Хаг (втори от ляво на дясно).
Колегата на Клоп отпред на Юнайтед – Ерик загар Хаг, предстоящо бе отчаян и сърдит от представянето на момчетата си, изключително след почивката. Първото полувреме бе равностойно, като „ алените дяволи “ даже имаха положителни обстановки да поведат резултата, само че ги опропастиха посредством капитана Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд. Той дефинира представянето на възпитаниците си като „ недопустимо “ и „ непрофесионално “ .

„ Мисля, че изиграхме едно положително първо полувреме. Една неточност в организацията ни до почивката. През втората част просто не бяхме себе си. Това не бяха нашите стандарти. Не играхме отборно. Беше непрофесионално. Да, несъмнено съм сърдит. Изненадан съм, тъй като в последните седмици и месеци видях един устойчив тим и нрав на спечелили. През второто полувреме това липсваше. Не се придържахме към игровия проект и не си свършихме работата. Не се връщахме в отбрана, което беше извънредно непрофесионално. Видяхме преди, че успяхме да се вдигнем след тежките загуби от Брентфорд и Манчестър Сити. Това сигурно е голям неуспех и е недопустимо. Наистина съм отчаян и сърдит. Върнаха ни в действителността. Трябва да вдигнем главите и да покажем темперамент “, сподели нидерландецът за BBC Sport. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР