Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира предстоящия първи сблъсък

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира предстоящия първи сблъсък
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Срещу Манчестър Сити ще хвърчат искри

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, разяснява идния първи конфликт от 1/4 финалите на Шампионска лига против Манчестър Сити. Двубоят е тази сряда от 21,45 часа на стадион " Анфийлд ", който досега е непревземаема цитадела за " жителите " под управлението на Пеп Гуардиола.

" Ако имаше доста мачове от Шампионската лига в сряда, бих гледал тъкмо този. Ще има тактическо надиграване, само че ще има и доста пристрастености, ще хвърчат искри, което е нещо позитивно. Освен това, срещата е на " `Анфийлд` ", където атмосферата е прелестна ", съобщи Клоп.

" Дали мислехме, че е допустимо да загубим с 0:5? Не. Дали мислехме, че ще спечелим по-късно с 4:3? Не. Но дали считаме, че имаме късмет да отстраним Сити? Да. Те обаче остават любимци в тези срещи. За нас първоначално е значимо да приключим мача с всичките ни 11 футболисти на терена и след това ще мислим за повече. Знам, че е мъчно. В някои аспекти на играта сме на едно равнище със Сити, само че те демонстрират повече неизменност и поради това са по-напред в шампионата. И ние имаме шансове, само че знаем, че ще бъде необикновено мъчно ", добави германецът.

 Пеп Гуардиола: Ливърпул играе мъчно разбираем футбол
Пеп Гуардиола: Ливърпул играе мъчно разбираем футбол

" Почти невероятно е да спреш триото им в офанзива ", съобщи мениджърът на Манчестър Сити
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР