Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази несъгласие с отсъжданията на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази несъгласие с отсъжданията на
Коментари Харесай

Клоп: На други отбори тези дузпи ще бъдат дадени

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп изрази противоречие с отсъжданията на рефера Андре Маринър и системата " Видео помощник рефер " (VAR) след загубата с 0:1 в гостуването срещу  " Саутхемптън " в последния мач от XVII кръг на Висшата лига. Германецът даже си разреши и остър коментар, в който направи намек, че други тимове са облагодетелствани от съдиите.

Недоволството му бе поради две положения, в които не бяха отсъдени дузпи за " Ливърпул ". В 50-ата мин. шут на Жоржиньо Вайналдум ( " Ливърпул " ) явно срещна ръката на бранителя на домакините Джак Стивънс, само че след разглеждане от VAR не бе отсъден углавен удар. При втория случай Садио Мане падна в наказателното поле след конфликт с Кайл Уокър-Питърс. " (Играта с ръка - б. ред) изглеждаше като чиста дузпа. Не съм сигурен, че е ОК и това, което Андре Маринър направи със Садио Мане, да бъда почтен. Който споделя, че той (Мане - б.ред.) е симулирал, се майтапи. Той се опита да остане на краката си. Той имаше две обстановки, в които други тимове биха получили дузпи. Не знам кой би ми обяснил и играта с ръка. Чух, че " Манчестър Юнайтед " има повече дузпи за две години, в сравнение с аз съм получил за пет години и половина. Нямам концепция дали това е по моя виновност и за какво се е случило ", съобщи Клоп.

Той въпреки всичко видя виновност и в тима си: " Нямаме опрощение за представянето си. Не можем да променим решенията (б.ред. - на съдиите), само че можем да променим играта си. Върху това е нашият фокус в този момент. Не сме глупави и би трябвало да покажем реакция - 100% ".

Попадението за " Саутхемптън " означи някогашният футболист на " Ливърпул " Дани Ингс още във втората минута. Гостите пък имаха единствено един прецизен удар за цялостен мач и нямат гол в шампионата вече 258 минути.

След втората си загуба за сезона " Ливърпул " остава отпред в класирането с 33 т. и по-добра голова разлика от " Манчестър Юн ", който обаче е с мач по-малко. Двата тима имат дерби между тях на 17 януари на ст. " Анфийлд ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР