Мениджърът на Челси Томас Тухел нямаше не скри разочарованието си

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел нямаше не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Томас Тухел: Огромният ни проблем е ниската ефективност в атака

Мениджърът на Челси Томас Тухел нямаше не скри разочарованието си след равенството на неговия отбор против Евертън (1:1) в среща от 17-ия кръг на британската Висша лига.

" Разбира се, че е неприятно за следващ път да изпуснем задатък в резултата. Трудно е да приемем развиването на мача на фона на това какъв брой старания положихме и какъв брой положения създадохме, с цел да поведем, и какво направи противникът ни, с цел да изравни.

През първото полувреме изпуснахме доста благоприятни условия, а по-късно позагубихме темп. Опитах се да внеса повече сила с няколко смени, само че към този момент беше мъчно. Имахме преимущество, което пропиляхме след един свободен удар.

Огромният ни проблем е ниската успеваемост в офанзива. Вместо да вкараме още 2-3 гола, ние си играхме с огъня. Да, имаме изчезнали футболисти, само че не желая да се извинявам с това.

Дали е нужна пауза в шампионата поради зачестилите случаи на инфектирани с ковид? Не желая да взимам отношение по тематиката. Ако се реши да играем, ще играем ", сподели Тухел.
 Челси - Евертън 1:1 в мач от Висшата лига
Челси отново се провали вкъщи и към този момент изостава на четири точки от първото място

" Сините " не съумяха да победят Евертън на " Стамфорд Бридж " - 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР