Мениджърът на Челси Антонио Конте засвидетелства своето огромно уважение към

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте засвидетелства своето огромно уважение към
Коментари Харесай

Конте: Клоп е един от най-добрите в света

Мениджърът на Челси Антонио Конте засвидетелства своето голямо почитание към своя сътрудник от Ливърпул Юрген Клоп, против който ще се изправи през днешния ден в огромното дерби от 13-ия кръг на Висшата лига.

Италианецът към момента не е успявал да победи немския стратег, като първите им срещи през предходната година завършиха положително за „ червените”. Ливърпул завоюва с 2:1 посред Лондон, а вторият мач приключи при 1:1.

Клоп иронизира "мрънкача " Конте

И Конте, и Клоп са известни с това, че хвърлят много сила край тъчлиния в хода на дуелите. „ Смятам, че ние обичаме да изживяваме мачовете с активност и пристрастеност, като сме на тъчлинията, с цел да оказваме помощ на момчетата си”, разяснява Конте.

„ Много мъчно е да не демонстрираме пристрастеност, а за мен – да заставам седнал, щом мачът започва.”

Не пропускайте горещия конфликт сред Ливърпул и Челси от 19,30 часа по DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY!

„ Считам Клоп за един от най-хубавите треньори в света. Ливърпул е в действителност добър и стабилен тим. Имат добър треньор, ясна еднаквост и страхотна организация, изключително в атакуващ проект. Те са рискови и би трябвало да внимаваме. Ние обаче поработихме добре и ще се опитаме да изиграем мощен мач на „ Анфийлд”.”

Италианецът още веднъж се върна към над 5 часовия полет към дома от Баку след мача от Шампионската лига против Карабах. Самолетът на Челси направи два опита да кацне поради неприятното време в Англия.

„ Имаше проблем с кацането. Вятърът беше доста мощен. Опитахме един път, само че не беше допустимо. Капитанът опитва отново и тогава нещата се развиха положително. При това състояние малко те хваща боязън, само че капитанът беше доста добър”, добави Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР