Мениджърът на Челси Антонио Конте потвърди, че Н‘Голо Канте и

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте потвърди, че Н‘Голо Канте и
Коментари Харесай

Челси без двама ключови футболисти срещу Борнемут

Мениджърът на Челси Антонио Конте удостовери, че Н‘Голо Канте и Виктор Моузес ще пропуснат гостуването на Борнемут от десетия кръг на Премиършип.

Канте и Моузес към момента не са се възстановили от контузиите, които имат и няма да бъдат разполагаем на Конте.

„ Моузес е навън, а Н‘Голо към момента не е подготвен да се завърне в игра. Ние би трябвало да изчакаме. Надявам се, че той ще бъде подготвен за гостуването ни на Рома от Шампионска лига, което е през седмицата “, разяснява Конте.

„ Дани Дринкуотър игра против Евертън, само че той се нуждае от време, с цел да навлезе в добра физическа кондиция. Всички останали футболисти са подготвени за гостуването на Борнемут “, добави италианецът.

„ Аз съм удовлетворен от Мората. Не би трябвало да забравяме, че той получи травма в мача против Манчестър Сити, след което се нуждаеше от известно време, с цел да се възвърне. Сега би трябвало да сме търпеливи към него, с цел да навлезе във форма “, продължи мениджърът на Челси.

Важен футболист пред завръщане за Челси

„ Доволен съм от представянето ни в шампионата, както и от това в Шампионска лига. Освен това се класирахме за четвъртфиналите за Купата на Лигата. Ние би трябвало да продължим да работим “, сподели още Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР