Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че целта на отбора

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че целта на отбора
Коментари Харесай

Емери: Нашата цел е ясна- да се класираме в Шампионската лига

Мениджърът на Арсенал Унай Емери съобщи, че задачата на тима постоянно е била да се класира в групите на Шампионската лига и те са напълно покрай нея. Артилеристите реализираха две победи на полуфинала против Валенсия в шампионата Лига Европа и ще играят изцюло британски край в Баку против съгражданите си от Челси.
Congratulations Gunners!! We’ll go to Baku to enjoy and to win it together! We are the @Arsenal! pic.twitter.com/hqNvSeSGjn
— Unai Emery (@UnaiEmery_) May 9, 2019 " Ние имахме две благоприятни условия да попаднем в Шампионската лига. Едната беше като се класираме на такава позиция във Висшата лига на Англия, само че ние я изпуснахме. А втората беше да спечелим Лига Европа. Мисля, че към този момент нашите шансове се усъвършенстваха доста. Това е един добър вид, с цел да влезеш в Шампионската лига. Много от мачовете в Лига Европа безусловно нямат нищо общо с тези от Шампионската лига или от Премиършип. Но финалът към този момент е друга работа, тъй като нормално за трофея се борят най-хубавите. Но нашата задача е ясна- да влезем в Шампионската лига, до момента в който при Челси допускам, че мотивацията ще бъде напълно ралична, съобщи Емери. " Гордея се с тима и с нашите почитатели. Играчите направиха всичко допустимо, с цел да има Арсенал мотив за горделивост. Знам доста добре какъв тим е Валенсия, какъв брой е мъчно да се играе тук, тъй че приветствам тима ни за мъжеството. " Не си припомням какъв брой пъти през тази година Валенсия е допускала четири гола, изключително вкъщи, тъй като те са доста проведен тим. Но ние го направихме и това ни дава убеденост, че можем да се възползваме от възможностите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР