Мениджърът на Арсенал Микел Артета за пореден път изрази разочарование

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета за пореден път изрази разочарование
Коментари Харесай

Артета не може да превъзмогне съдийска балтия

Мениджърът на Арсенал Микел Артета за следващ път изрази отчаяние от съдийската неточност по време на дуела с Брентфорд (1:1), когато съперникът означи гол от засада, който бе зачетен заради неточност на ВАР съдията.

Вчера " артилеристите " получиха публично опрощение и самопризнание, че са били ощетени от съдийската комисия в Англия, само че испанецът съобщи на днешната си конференция преди дербито с Манчестър Сити, че прави оценка станалото, само че въпреки всичко ще бъде само удовлетворен, в случай че върнат двете отнети точки на отбора му.

" Завършихме предния мач гневни, тъй като това не бе просто човешка неточност, а надълбоко недоумение на работата от един човек, което е просто недопустимо. Това ни коства две точки. Оценяваме извинението и обяснението. Трябва да продължим напред. Това би трябвало да направи играчите, личния състав и почитателите по-силни и да ги накара да преодолеят трудността. Единствено бих могъл да бъда удовлетворен, в случай че ни върнат двете точки, което няма да стане. Вече нищо не може да се направи и не считаме да го употребяваме като опрощение, " съобщи Микел Артета.

" Габриел Жезус напредва във възобновяване си. Справя се в действителност добре, прави повече, от това, което му е казано, с топка и възобновяване му върви по проект ", добави мениджърът.

Арсенал приема Манчестър Сити в отсрочен мач от 12-ия кръг на Висшата лига. Двубоят е на следващия ден от 21:30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР