Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова УЕФА да преразгледа решението

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова УЕФА да преразгледа решението
Коментари Харесай

Артета призова УЕФА трябва да преразгледа решението си употребата на ВАР в Лига Европа

Мениджърът на Арсенал Микел Артета прикани УЕФА да преразгледа решението си да вкара системата за видеоповторение ВАР единствено във етапа на елиминациите на шампионата Лига Европа, откакто попадение на неговия тим беше незаслужено анулирано заради засада. " Артилеристите " изоставаха с 0:1 в 22-рата минута в Лондон, преди да създадат поврат и да победят норвежкия Молде с 4:1 в група " В " на втория по мощ европейски клубен шампионат нощес.

Но Артета остана отчаян, откакто гол на Еди Нкетиа в 43-тата минута беше анулиран заради засада. Повторенията демонстрираха, че засада при попадението няма.

" Не мисля, че има някакъв смисъл, когато разполагаме с технологията и всички имаме вяра, че е вярното решение. Оплаквахме се от съдията, тъй като ни беше казано, че е явно, че засада няма и явно обстановката може да промени изхода на мача. Така че това е нещо, което УЕФА би трябвало да прегледа и, в случай че е допустимо, да го промени ", сподели Артета след мача.

Арсенал възобновява акцията си във Висшата лига в неделя, когато приема Астън Вила. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Арсенал 4:1краен резулат  Молде
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР