Мениджърът на английския шампион Ливърпул - Юрген Клоп взе отношение

...
Мениджърът на английския шампион Ливърпул - Юрген Клоп взе отношение
Коментари Харесай

Клоп с твърда позиция за Суперлигата, феновете на Лийдс и Ливърпул с бурен протест

Мениджърът на британския първенец Ливърпул - Юрген Клоп взе отношение по тематиката с новосформираната Европейска Суперлига. Германецът показа, че неговата цел постоянно е била да бъде част от Шампионската лига и не си е трансформирал мнението за Суперлихата.

Бившият ментор на Борусия Дортмунд и Майнц обаче му харесва концепцията, че Уест Хем може да вземе присъединяване в най-престижния европейски клубен шампионат.

„ Не съм си трансформирал мнението за Суперлигата. Това е мъчно, хората не са удовлетворени и аз не съм забъркан. Ливърпул е повече от някои решения. Моята цел постоянно е била да бъда част от Шампионската лига. Харесва ми концепцията, че Уест Хем може да играе в Шампионската лига. Запомнете: Най-важните елементи на клуба са последователите и тимът. И би трябвало да сме сигурни, че нищо няма да попречи на това. Разбирам гнева на почитателите поради Суперлигата. Не знам тъкмо за какво 12-те клуба го направиха. Но постоянно е „ повече мачове. Става въпрос за повече пари, нищо друго “, съобщи Клоп преди гостуването на Лийдс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР