Меморандум за сътрудничество между община Гоце Делчев и Университета за

...
Меморандум за сътрудничество между община Гоце Делчев и Университета за
Коментари Харесай

Меморандум за сътрудничество бе подписан между община Гоце Делчев и УНСС

Меморандум за съдействие сред община Гоце Делчев и Университета за национално и международно стопанство /УНСС/ бе подписан през днешния ден в гр. Гоце Делчев от кмета Владимир Москов и ректора на Университета проф. доктор Димитър Димитров.
На събитието участва цялото управление на община Гоце Делчев, както и на УНСС, а също по този начин членовете на непрекъснатата комисия по обучение в Общински съвет – Гоце Делчев и управленията на гимназиите и междинните образователни заведения в общината.
Меморандумът показва желанието на двете институции за взаимна работа и обрисува предпочитаните посоки и формите на съдействие сред двете институции. Той включва част от вероятните сфери за съдействие, като благоприятни условия за кариерно развиване и реализация на студентите от УНСС, срещите им с практици, практики и стажове, а също по този начин партньорство на УНСС и община Гоце Делчев при изследвания и научни проучвания в региона на обществената администрация, локалното самоуправление, осъществяване на взаимни научни прояви, образования, състезания, взаимно кандидатстване по планове и стратегии в региона на ползите на двете страни, образуване на обществени събития за показване на положителни практики по обществено ръководство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР